Om Oss 2017-09-07T11:50:02+00:00

DINE NYE BESTEVENNER, VÅRE VEILEDERE

STINE NYJORDET
STINE NYJORDETPERSONLIG TRENER, KOST- OG ERNÆRINGSVEILEDER
Jeg jobber målrettet mot å bli en av Norges beste personlige trenere og er veldig opptatt av og hele tiden utvikle meg faglig hva gjelder både teoretisk og praktisk kunnskap innen trening, ernæring og andre helserelaterte emner.

Jeg er sertifisert personlig trener og kostholdsveileder, utdannet hos Akademiet for Personlig Trening (AFPT), og benytter stadig mulighetene til å utføre nye videreutdanningskurs.

ERIK J. NILSEN
ERIK J. NILSENSTYRKE OG FITNESS COACH / PRODUKTUTVIKLER
En IT-ingeniør med lidenskap for trening og kosthold, med over 10 års erfaring innenfor styrketrening og coaching har jeg hovedansvaret for produkt-utvikling og det administrative ved Trainingday merkenavnet.

I tillegg til coaching og produkt-utvikling, tar jeg meg av all Fitness coaching for atleter som ønsker å ta steget videre opp på en scene innenfor klassene Men’s Physique, Bikini-Fitness og Bodybuilding.

VÅRE REFERANSER

HVA KUNDER SIER OM OSS

post2 «Jeg sleit alltid med å finne et kosthold som var tilpasset min aktivitet som både kunne holde fett prosenten lav og bygge muskler samtidig, og det fikk jeg endelig til med hjelp fra Stine, og er superfornøyd med resultatene jeg har fått!»
– Sarvenaz Latifi

post2 «Framgangen har hvert knallbra, og jeg klarte å komme meg i mitt livs beste form med hjelp fra Erik i TrainingDay!»
– Christer Værnes

review1-compressor «Jeg følte både at treningen var ensporet og at fremgangen hadde stagnert. Etter god veiledning fra Stine kom treningsgleden tilbake og fremgangen har vært super! Jeg føler meg sterkere og sunnere enn noen gang»
– Stine Enderud Strandheim

review1-compressor «Stine har hjulpet meg med å få rutiner i hverdagen, med en tilpasset treningsplan og diett som fungerer for nettopp meg. Resultatene har kommet raskt, og jeg gleder meg til fortsettelsen.»
– Christine Johansen

review1-compressor «Jeg har prøvd andre populære coaching team, men hoppet over til Training Day så fort jeg møtte Stine, og med god grunn!

Var overhode ikke ute etter noe quick fix – jeg ville lære meg å trene og spise ordentlig til alle sesonger i året, ikke bare sommeren.

Jeg har JoJo slanket meg mye, og spist svært lite når jeg ville se FIT ut tidligere, samtidig trent på store underskudd.

Det å få fikset metabolismen min, og plutselig få litt muskler har vært min redning, da jeg må inrømme å være nokså kroppsfokusert, men samtidig liker mat! Med Stines hjelp var det nada problemo, og jeg følte meg umiddelbart i trygge hender. Jeg kan omsider spise godt og trene ordentlig, ja livet er herlig!

Hun er Ikke minst en sterk mental trener også! Hu svarer raskt om jeg skulle hatt noen spørsmål eller confessions som må ut, så har jeg har ærlig talt blitt veldig glad i Stine!»
– Martine Rove

post2 «Jeg hadde gjort mye av jobben selv, men sto plutselig litt stille, og det var ikke før jeg fikk hjelp av TD at jeg nådde mitt mål om å konkurrere i fitness.»
– Vegard Talmoen

review1-compressor «Har aldri hatt så raske, effektive og synlige resultater av trening og riktig kosthold, som etter jeg startet hos Trayning Day!»
– Linda Nyjordet

FACEBOOK REFERANSER

sjekk gjerne ut vår kunderating på Facebook for enda mer informasjon..