VELKOMMEN TIL

Training Day

Vi leverer profesjonelle kvalitetstjeneste innenfor trening- og kostholdsveiledning, med markedsledende oppfølgning.
Vi hjelper både nybegynnere , viderekommende og avanserte utøvere innenfor et bredt spekter av styrke- og utholdenhetsidretter, samt de som ganske enkelt ønsker å se og føle seg bedre i hverdagen.
KONTAKT OSS

Erik J. Nilsen

Performance Coach, PT

Grunnleggeren av Training Day med spesialfelt innenfor kosthold og styrketrening for viderekommende, med fokus på optimal ytelse og muskelvekst.

  • Personlig trener (Akadamiet for personlig trening)
  • Cert. Performance Specialist (Scandinavian Top Team)
  • Muscle Nerds Program Design
  • Hybrid Academy Certification Level 1
  • HPA CORE Course

Stine Nyjordet

Performance Coach, PT

Medieier av Training Day og fulltids PT som jobber med mennesker i alle aldersgrupper med spesialisering innenfor styrketrening, funksjonell trening og rehabilitering.

  • Personlig trener (Akadamiet for personlig trening)
  • Kostholdveileder (Akadamiet for personlig trening)
  • Kostholdveileder (Børge Fargeli Coaching)
  • Cert. Performance Specialist (Scandinavian Top Team)

HVA ANDRE SIER OM OSS

REVIEWS

5.0
Svanhild Ringheim
Svanhild R.
Har hatt Erik som coach, og han har gitt meg gode tips og råd for kosthald, samt eit spanande og motiverande treningsopplegg. Opplever Erik som engasjert og kunnskapsrik både innan kosthald og trening, og kan trygt anbefale trainingday for alle som treng litt ny motivasjon eller har eit spesifikt mål ein treng hjelp til å nå 😊👍.
Madelene Wårheim Bergfløtt
Madelene Wårheim B.
Jeg har brukt trainingday.no -Erik siden August 2019, Ord kan ikke beskrive hvor takknemlig jeg for hjelpen jeg har fått på veien til et nytt liv. Erik er grundig, veldig kunnskapsrik, oppmuntrende og genuint interessert i meg som kunde. Alltid raske tilbakemeldinger, ingen spm. er for små eller dumme å spørre om. Kostplan har vært tilpasset meg 110% både med mat jeg liker, ting som er gjennomførbart i min hverdag og jeg har blitt utfordret til å gå utenfor komfort sonen på en god måte. Trenings råd og planer har vært godt forklart ikke bare i det tekniske, men også kroppens behov for de ulike tingene. Erik har hjulpet meg med søvn, trening, mat, og en mye bedre forståelse av meg og min kropp. Det å ha friheten i at jeg kan ha oppfølgingen på nettet og samtidig oppleve at jeg har vært så godt ivaretatt hele tiden har vært gull verdt for meg. Jeg har anbefalt Trainingday til alle jeg har snakket med, og det vil jeg fortsette med, for dette er helt ypperlig. Jeg nådde mine mål lenge før jeg trodde var mulig, dette takket være et veldig godt samarbeid med Erik!
Martine Johansen
Martine J.
Jeg har vært så heldig å bli coachet av Erik og fra dag én så har jeg følt meg veldig sett. Han har gitt meg tett oppfølging hele veien, svart på alle mine tusen spørsmål og lært meg mye om trening. I tillegg har jeg fått en dyp forståelse for hvordan kosten bør tilrettelegges for min kropp. Erik er ekstremt menneskekjenner, reflektert, kunnskapsrik og omsorgsfull! Jeg har hatt framgang hele veien, både fysisk og mentalt. Stine har også hjulpet meg med plager i forhold til bena mine. Dette har gjort at jeg har utelatt bruk av såler og gitt meg betraktelig mye mindre smerter blant annet😊Trainingday.no kan jeg med hånden på hjertet anbefale til alle som vil nå sine mål❤️
Lene Christine Kværnstuen
Lene Christine K.
Flinke og kunnskapsrike mennesker som tilpasser opplegget slik at du skal lykkes med dine mål! Raske tilbakemeldinger dersom det skulle være behov for endringer i øvelser eller annet. Anbefales 👌😃
Martin Bjune
Martin B.
Veldig fornøyd med opplegget:) Merker med en gang at Trainingday sitter på mye kunnskap som de mer en gjerne og med glede vil dele med andre. Likte veldig godt den fine og intuitive digitale løsningen de har mtp ukentlige tilbakemeldinger. Takk for samarbeidet for denne gang:)
Kine Thorød Jensen
Kine Thorød J.
Tonje Wangen
Tonje W.
Stine hjalp meg virkelig i gang med endring av kosten. Jeg har fått et bedre innblikk i mine matvaner og vil fortsette denne veien
Linda Nyjordet
Linda N.
Trainingday har gitt meg gode resultater og en livsstil som jeg er stolt over! Virkelig flinke mennesker som vet hva de driver med!
Nicolai Schjølberg Tronrud
Nicolai Schjølberg T.
Jeg har hatt dårlige rutiner og levd et usunt liv. Men Stine har hjulpet meg til å angripe mine mål på en mye mer effektiv måte! Du sier hva du har lyst til å oppnå, og hun legger opp etter dine ønsker. Hun har vært ansvarlig for både kostholdet og treningsprogrammet mitt, og hun gjør en helt fantastisk jobb. For meg så har Stine vært mer en bare en personlig trener. Det er ikke alle som har noen å gå til, og føler at jeg hadde vært på en helt feil retning i livet hadde det ikke vært for din hjelp. Å endre livet sitt så drastisk, er ikke alltid like lett og kan føre til rare tanker. Jeg er veldig glad for at jeg har deg ved min side! Jeg er et nytt, forbedret menneske takket være deg. Tusen takk Stine. : )
Marie Sukke
Marie S.
Utrolig dyktige ��
Martine Rove
Martine R.
Lærerikt! Personlig oppfølging på trening, mat og ikke minst motivasjon! Er ikke som de fleste oppfølgings programmer, her går det mer dypt og mer personlig:) tilpasninger etter deg og ditt liv:) Anbefales !
Malene Todnem Borgersen
Malene Todnem B.
���
Ekkarat Namsri Tønnesen
Ekkarat Namsri T.
Jeg har brukt training day siden jeg startet å konkurrer i men's physique fra dag en. Jeg kan ikke si noe annet enn at uten deres hjelp hadde jeg ikke nådd så høyt. De er profesjonelle! Anbefales på det sterkeste om du skal konkurrere eller forbedre helsen.
Fredrik Helgesen
Fredrik H.
Trainingday, har hjulpet meg bedre enn noen andre. De har fokus på både det fysiske og mentale, noe som gjør at jeg gir dere gledelig 5 * �
Adrian Mikkelsen
Adrian M.
Trainingday får 5 stjerner av meg, kjempe flott oppfølging og planer.Lurer jeg på noe så får jeg svar ekstremt raskt, kunne ikke vært mer fornøyd.
Neste side