Om Oss2018-09-19T12:28:21+00:00

MØT TEAMET.

Teamet bak Training Day består av noen av Norges beste Personlige Trenere og Performances Coacher, og med vitenskapelig bevis som fundament jobber vi målrettet for å gi dem resultatene de søker!

Vi hjelper både nybegynnere , viderekommende og avanserte utøvere innenfor et bredt spekter av styrke- og utholdenhetsidretter, samt de som ganske enkelt ønsker å se og føle seg bedre i hverdagen.

Erik J. Nilsen
Erik J. NilsenPerformance Coach
Opprinnelig utdannet IT-ingeniør, men med 20 år erfaring innenfor stryketrening og 10 år som Online Coach, har jeg hovedansvaret Training Days nettbaserte produkter.

Jeg er utdannet Performance Specialist via Scandinavian Top Team, og benytter enhver anledning til å bygge på denne kunnskapen med kurs og sertifisering på områdene ernæring, rehabilitering og styrketrening.

Mitt spesialfelt er styrketrening for viderekommende, med fokus på optimal ytelse og muskelvekst. Jeg håndtere også alle Fitness atleter som ønsker å ta opp på en scene.

Stine Nyjordet
Stine NyjordetPerformance Coach

Jeg er utdannet Personlig Trenger og kostholdsveileder gjennom Akademiet for Personlig Trening (AFPT), med videreutdanning som Performance Specialist via Scandinavian Top Team.

I tillegg benytter jeg enhver anledning til å bygge på denne kunnskapen med både frittstående kurs og sertifisering på områdene rehabilitering, styrketrening og livsstil.

Ved siden av nettbasert veiledning går mye av tiden min til PT-timer i Tønsberg og Holmestrand (Vestfold) hvor jeg hjelper et bredt spekter av kunder med alt fra generell trening og helse, rehabilitering og idrett.

VI HØRER GJERNE FRA DEG

TA KONTAKT.

captcha