Brukervilkår

Før du kan bli klient hos Training Day må du lese gjennom og akseptere disse vilkårene:

Selger er:
Training Day AS
Org nr: 930711829
Sven Jørgensens Vei 4
3153 Tolvsrød

Kjøper er kunde, deg, som benytter deg av våre tjenester.

Informasjonslagring:

All informasjon som samles fra deg som klient oppbevares i vår database og vår gjeldende plattform for produktet så lenge vi har deg som klient. Informasjonen vil ikke bli delt med noen tredjepart under noen omstendigheter utover den valgte plattformen vi bruker for produktet. Informasjonen vil bli brukt til å gi tilpasset veiledning innenfor trening og kosthold til deg som kunde.

Training Day behandler personopplysninger i tråd med gjeldende lov- og forskriftsregulering fattet av offentlige myndigheter.

Training Day kan utlevere personopplysninger ved betalingsadministrasjon, innkreving og regnskapsbehandling.

Etter endt samarbeid beholder vi informasjonen om deg som kunde i en stund vi ser det hensiktsmessig, hvis du skulle ønske å returnere som kunde en dag.

Du har rett til å få innsyn i informasjon lagret om deg, endre eller be om å få det slettet.

Du som klient forplikter deg til at all informasjon du har oppgitt er korrekt og tillater Training Day å bruke informasjonen til å skreddersy ditt opplegg basert på de opplysningene du har oppgitt. Hvis noen av opplysningene skulle endre seg er det du som klient som må gi beskjed ved første mulighet til Training Day.

All informasjon blir oppbevart i henhold til norsk lov.

Ansvar:

Training Day er på ingen måte noen lege / terapeut, og forslagene fra Training Day skal ikke tas som medisinsk råd på noen måte. Oppsøk alltid din lege for spørsmål og diagnostisering om din helsetilstand.

Alle våre tjenester er gjort på klientens egen risiko, og Training Day og deres ansatte kan ikke holdes ansvarlig.

Alle dokumenter og opplegg fra Training Day og mellom klienten eies av Training Day og er ikke lov under noen omstendigheter å kopiere, selge videre, eller deles videre uten skriftlig samtykke fra Training Day. Dette gjelder også innhold som blir delt på interne medlemssider/medlemsgrupper/kurs. Du har heller ikke lov til å overdra abonnementet dit til andre.

Du sier fra deg alle rettigheter til å holde Training Day og deres ansatte ansvarlig for enhver skade som skjer i henhold til å følge rådene fra din coach. Hvis du ikke godtar dette punktet kan vi ikke ha deg som kunde.

Du godtar også at all bruk av preparater utenfor loven ikke er tillatt så lenge man er kunde hos Training Day.

Kunden er ansvarlig for å holde koder og passord på en forsvarlig måte. Hvis det skulle skje at uvedkommende får tilgang til systemer eller betalingskonto skal dette gis beskjed til Training Day snarest slik at all tilgang blir sperret. Betaling på abonnement vil likevel løpe helt til avtalen er sagt opp.

Taushetsplikt:

Training Day har i henhold til lov om elektronisk kommunikasjon §2-9 taushetsplikt om opplysninger vedrørende bruk av tjenestene og innholdet
i kommunikasjonen, så fremt ingenting kriminelt fremkommer.

Betaling:

Betaling skjer på faste og løpende priser som betales på forskudd via faktura eller automatisk trekk. Dersom kunde mener at faktura er feil, må dette klages inn til Training Day innen betalingsfristen utløp. Mens klagen er til behandling skal påfølgende fakturaer betales som vanlig.

Manglende betaling fra deg vil bli sent til vår inkasso partner som bistår oss med krav- og inkassohandtering.

Angrerett:

Kunde kan benytte angreretten innen 14 dager ved netthandel. Hvis kunden tar tjenesten i bruk før angrefristens utløp, altså benytter innlogging på nettside, app eller din coaching plan har vært benyttet mer enn 14-dager, så bortfaller angreretten i henhold til angrerettloven paragraf §22, artikkel 16,4. Ved kjøp godtar kunden dette.

Ønsker du å angre, gjøres dette skriftlig på mail til erik@trainingday.no og punktene ovenfor må være fulgt for at det skal gjelde.

Oppsigelse:

Vennligst legg merke til at faktureringen fortsetter automatisk med mindre vi mottar en formell oppsigelse fra deg før neste forfallsdato. Dersom oppsigelse ikke mottas i rett tid, vil påfølgende fakturaer fortsatt være gjeldende, og beløpet må betales som avtalt.

For enkelhets skyld og for å sikre en sømløs prosess, ber vi om at eventuelle oppsigelser sendes minst 1 uke før kommende faktureringsperiode.

Du er selv ansvarlig for å stoppe avtalen på riktig tidspunkts for deg. Du vil ikke kunne få noe tilbakebetalt.

Endring i priser og avtalevilkår:

Training Day har rett til å foreta endringer eller opphør i priser og vilkår i henhold til tjenester levert. Training Day skal varsle kunden skriftlig senest en måned før endringen trer i kraft. Hvis dette ikke faller i kundens interesse kan kunde si opp avtalen med vanlig oppsigelsestid, så lenge det er utenfor bindingstiden.

Aldersgrense:

Vi har 18 års aldersgrense på våre tjenester. Er du under dette trenger vi samtykke fra foresatte.

Tjenester og abonnement

En del av våre tjenester er abonnementsløsninger som vil løpe til de sies opp med avtalt oppsigelsestid. Du betaler en sum ved kjøp av tjenesten, og deretter vil en avklart sum som kommer tydelig fram på våre nettsider løpe månedlig, fra samme dag som den dagen du meldte deg inn.

Du er selv ansvarlig med å følge med på trekket ditt og at dette går, så det ikke beløper purring. Vi refunderer ikke beløp som allerede er trukket.

Eventuelle kredittkortopplysninger vil fylles inn i en sikker nettportal som leveres av en godkjent tredjepart og informasjonen vil være helkryptert.

Vi fryser kun abonnement ved dokumentert langvarig sykdom eller skade utover 1 mnd. Vi kan ikke fryse tilbake i tid.

Ved å bli kunde hos Training Day har jeg lest gjennom og godtatt alle punktene over.